Вихованці черкаського садка «Теремок» отруїлися

Вихованці черкаського садка «Теремок» отруїлися

Групове захворювання на гостру кишкову інфекцію серед дітей дитячого навчально-виховного закладу № 45 «Теремок» м. Черкаси локалізовано та ліквідовано. У 3-х хворих дітей встановлено діагноз: гострий гастроентерит, викликаний ротавірусом, середня важкість. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ Держсанепідслужби в Черкаській області.

Станом на 31.03.2015 року діти проліковані в дитячому відділенні комунального некомерційного підприємства «Черкаська міська інфекційна лікарня» та виписані у задовільному стані. Завершено медичний нагляд за контактними особами.

Фахівцями Черкаського міського Управління та Черкаського міського відділу обласного лабораторного центру проведено комплексне санітарно-епідеміологічне обстеження дитячого закладу.
Працівники закладу обстежені на носійство бактерій групи кишкових інфекцій та ротавірусів, результати негативні. Серед контактних дітей групи виявлено 1 носія ротавірусної інфекції.
Фахівцями держсанепідслужби проведено комплекс необхідних санітарно-протиепідемічних заходів, в осередках за місцем виховання та проживання дітей – заключні дезінфекційні заходи.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x