Смілянські діти провели театралізовані читання

Смілянські діти провели театралізовані читання

Діти – це майбутнє кожної нації. А тому, важливою є турбота про формування у дитини почуття національної гідності, розвитку її духовності, інтелекту, культури.

Про це «Нова Доба» дізналася в Смілянській РДА.

Василь Сухомлинський говорив: «…розвиток особистості відбувається тоді, коли створено необмежені можливості діяти». Такі можливості надає бібліотека. Це особливий світ, де здійснюються мрії і народжується особистість.

Щороку під час весняних канікул бібліотеки запрошують своїх читачів на книжчині іменини. Тиждень дитячого читання у районній дитячій бібліотеці був цікавим і веселим. Центром заходів Тижня завжди були книга та її читачі. Читали казки Г.К.Андерсена та В.Нестайка, декламували вірші Т.Шевченка, Ліни Костенко та В.Симоненка. Подорожували книжковим світом «З книгою навколо світу». Влаштовували театралізовані читання «Що? Де? Коли?», виготовляли сувеніри. Під час краєзнавчої мандрівки юні читачки познайомилися із книгою А.Коваленка «Земли родной минувшая судьба, или сказание о Смелянщине» та детально переглянули цю фундаментальну працю.

Радість спілкування з книгою не можна нічим замінити. Всеукраїнський тиждень дитячого читання – це свято для дітей, в якому вони є і глядачами, і учасниками.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x