Черкаська гімназія №9 провела благодійний бал

Черкаська гімназія №9 провела благодійний бал

Весняний бал за участю близько ста танцювальних пар організувала Черкаська гімназія № 9. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Учителі та учні, малеча та дорослі продемонстрували свої навички класичного танцю на паркеті палацу спорту «Будівельник». Кошти, зібрані за квитки, спрямують на допомогу силам АТО.
Учителі дев’ятої гімназії, подружжя Андрій Стецюк та Ірина Завіновська почали вивчати танці, готуючися до минулорічного балу. Сьогодні чоловік та дружина уже вдруге вийшли на паркет разом з учнями. «Людей, яким не подобаються танці, мабуть, не існує. Сьогодні ми хочемо своїм прикладом залучити молодь до танцювального руху», – зазначив Андрій Стецюк.

На балу танцював і син Андрія та Ірини – дев’ятикласник Владислав Завіновський. Хлопчик та його партнерка Яна Попудрібко раді брати участь у дійстві, адже усвідомлюють необхідність допомагати силам АТО. Пара танцювала полонез, українську польку та віденський вальс.

Квиток на дійство коштував символічну суму – 10 гривень. Зібрані гроші адміністрація гімназії спрямує на допомогу власним випускникам, які воюють в зоні АТО. Один із них, перебуваючи в Черкасах на ротації, відвідав свято рідної гімназії. Сергій Галян, боєць 95 високомобільної бригади, благодійну ініціативу закладу схвалює. «Такий бал корисний і для дітей, і для дорослих. Діти так вчаться взаємодопомозі, підтримці, а зараз це дуже важливо, адже ми всі залежимо зараз одне від одного», – вважає боєць.

Усього на паркет вийшли сто танцювальних пар – від дорослих до малечі. Уперше танцювальні здібності на балу продемонстрували маленькі кадети та паняночки, також узяли участь учні молодших класів, кадетських, старшокласники та вчителі.

Як повідомила Ірина Топчій, директор гімназії, спільними зусиллями учасники весняного балу зібрали майже 7 тисяч гривень. «Цей захід у нас відбувається зазвичай з метою показати, що діти прагнуть прекрасного, прагнуть естетики і вони вміють танцювати класичні танці. Цілий рік наші кадетські класи і звичайні класи вивчають хореографію і сьогодні ми продемонстрували, чому ми навчились», – зазначила пані Ірина.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x