«Черкаські Мавпи» приголомшують «Київ» у третьому матчі чвертьфіналу

«Черкаські Мавпи» приголомшують «Київ» у третьому матчі чвертьфіналу

Чвертьфінальна серія плей-оф продовжується! Сьогодні у третьому матчі чвертьфіналу «Черкаські Мавпи» переконливо розібралися з БК «Київ». Команда Максима Міхельсона показала неймовірну самовіддачу у захисті та вчисту виграла підбір. Додало упевненості у командну гру і повернення на паркет Камерона Рандлса. Американець налагодив командні взаємодії у нападі. Питання про переможця «Мавпи» зняли ще у середині третього періоду. Загальний же підсумок матчу 87:74, на користь «Мавп». Таким чином рахунок у серії став 1:2, четвертий матч серії розпочнеться у ПС «Будівельник» завтра, о 19.00.
Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Черкаський спорт».

На початку матчу «Мавпи» приголомшили не лише присутністю на паркеті Камерона Рандлса, а й фантастичним захистом. Закривши небезпечну у нападі зв’язку Отверченко-Сандул черкасці кинулися кувати свій відрив у рахунку. Рандлс «роздавав», Хемілтон та Кальніченко «вирішували». В результаті господарі під гул рідного «Будівельника» оформили ривок 9:0 (21:12). Наприкінці періоду гості зусиллями Крутоуса дещо скоротили своє відставання – і пішли на першу перерву, програючи – 21:26.

«Черкаські Мавпи» приголомшують «Київ» у третьому матчі чвертьфіналу
У другій десятихвилинці команда Максима Міхельсона продовжила гнути свою лінію. Цього вечора трапилася унікальна ситуація: своєю агресією гравці зарядили зал, а не навпаки. Атмосфера феєрії в нападі та дисципліни у захисті робила свою справу. Рандлс та Кальніченко продовжили роздавати передачі-цукерки, а Завадський та Крівцов билися у трисекундній зоні. В результаті «Мавпи» у першій половині мали тотальну перевагу у підбираннях (29:17). У нападі ефектно та продуктивно виглядав Ешлі Хемілтон, який ще у першій половині здобув 17 очок. Як наслідок, швидкий напад дозволив «Мавпам» до екватора гри оформити більше 50-ти очок – 53:34!

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x