600 художніх номерів продемонстрували таланти Драбівщини

600 художніх номерів продемонстрували таланти Драбівщини

Цієї суботи у районному Центрі культури і дозвілля відбувся заключний концерт традиційного щорічного районного огляду-конкуру «Таланти твої, Драбівщино», присвяченого 70 – річчю Перемоги у Великій Вітчизняній війні та 80-річчю від дня народження Василя Симоненка.

У цьогорічному огляді-конкурсі взяли участь 130 колективів художньої самодіяльності та 136 окремих виконавців, ними виконано близько 600 художніх номерів. 126 майстрів декоративно-прикладного мистецтва та 3 гуртки декоративно-прикладного мистецтва представили свої роботи для виставки.

Про це «Нова Доба» дізналася в Драбівській РДА.

Переможців конкурсу привітав голова районної державної адміністрації Іван Гайдай. Він подякував всім учасникам художньої самодіяльності за проведену велику і наполегливу роботу, за їхню творчість, яка продемонструвала всю велич українського народу, його незламний дух і віру у щасливе життя.

За вагомий внесок у збереження і примноження надбань української національної культури, розвиток художньої самодіяльної народної творчості на селі та з нагоди заключного концерту переможців районного огляду-конкурсу самодіяльної народної творчості «Таланти твої, Драбівщино» очільник району нагородив Почесними грамотами райдержадміністрації районний центр культури і дозвілля (директор Євген Паніщев), Великохутірський сільський будинок культури (директор Віра Шульга), директора Перервинцівського будинку культури Анатолія Розсоху, художнього керівника Бирлівського сільського будинку культури Юлію Цупро, сільських голів Ніну Ткач, Андрія Черниша та Петра Пізняхівського.
Учасники художньої самодіяльності традиційно порадували глядачів високим художнім професіоналізмом, невичерпною творчістю та душевністю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x