На Чигиринщині пройшли змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч»

На Чигиринщині пройшли змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч»

В день Всесвітнього дня здоров’я сектором у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з відділом освіти райдержадміністрації на футбольному полі Чигиринського НВК №3 проведено змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед школярів 2001-2002 років народження. В змаганнях взяли участь юнаки шкіл міста та спортсмени Трушівського НВК.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чигиринській РДА.

Після проведених ігор третє місце вибороли футболісти НВК №2 (вчитель фізкультури Іван Олійник), які обіграли сільських футболістів. За перше місце у напруженому поєдинку між школярами першої та третьої школи матч закінчився нічийним рахунком 1:1 і лише довга серія пробитих пенальті вивела команду загальноосвітньої школи №1 ім. Б.Хмельницького на перше місце (вчитель фізкультури Сергій Мішенко). Друге місце посіли підопічні вчителів фізкультури НВК №3 Юрія Коломійцева та Віталія Головка.

На кінець змагань по три кращих футболісти з кожної команди демонстрували свої вміння з елементів техніки гри у футбол. Так, у вправі «жонглювання м’ячем» кращим став Владислав Назаренко з НВК №3, який показав результат 92 рази. У вправі «удари м’яча на дальність» перше місце виборов учень НВК №3 Богдан Хлопук, який відправив футбольний м’яч на 32 метри. Не було рівних у вправі «удари м’яча на точність» футболісту ЗОШ №1 Івану Чепурному. За підсумками проведених змагань переможців нагороджено дипломами та грамотами сектору у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x