На Черкащині обрали сільських голів

На Черкащині обрали сільських голів

В шести територіальних громадах області, відповідно до постанов Верховної Ради України, 15 грудня 2013 року відбулися позачергові вибори сільських голів. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі обласної ради.

Вибори відбулися у громадах Свічківського (Драбівського району), Кропивнянського (Золотоніського району), Баландинського (Кам’янського району), Келебердянського (Канівського району); Колодистенського та Майданецького (Тальнівського району); Староковрайського, Придніпровського й Тимченківського (Чорнобаївського району).

За повідомленнями територіальних виборчих комісій, за результатами виборів сільським головою у с. Свічківка Драбівського району обрано Ольгу Стадник; у с. Кропивна Золотоніського району – Ніну Рябуху; у с.Баландине Кам’янського району – Миколу Моцара; в с. Келеберда Канівського району – Юрія Розе; у селах Колодисте та Майданецьке Тальнівського району відповідно – Тамару Кириленко й Юрія Свідерського; а також у Чорнобаївському районі сільськими головами обрано в с. Старий Коврай – Тамару Фокіну, у с. Придніпровське – Ларису Шелест та в с.Тимченки – Світлану Яценко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x