На Чигиринщині злодій на місці злочину залишив велосипед

На Чигиринщині злодій на місці злочину залишив велосипед

До Чигиринського районного відділу міліції зателефонував житель одного із сіл району та повідомив про демонтаж даху на його будівлі. Під час огляду місця події правоохоронці знайшли велосипед, який не належав господарю будинку. Його власником виявися 33-річний односелець потерпілого. Він розповів, що велосипед позичав товариш. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Підозрюваного знайшли за місцем проживанням. Побачивши на своєму порозі працівників міліції, чоловік зрозумів, що його викрито і у всьому зізнався.

Розповів, що шукав кошти на оковиту, тому йвирішив демонтувати шифер з одного із місцевих будинків і продати. Демонтував 26 листів. Під час демонтажу чергового листа побачив, що хтось ходить біля будинку, тому покинув велосипед, а сам утік.

Як повідомив начальник Чигиринського районного відділу міліції Олександр Московченко, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x