Владислав Пустовар вручив дипломи випускникам-правознавцям

Владислав Пустовар вручив дипломи випускникам-правознавцям

У залі засідань УМВС України в Черкаській області 28 слухачів Черкаського відділення навчально-наукового інституту заочного навчання Національної академії внутрішніх справ отримали дипломи ступеня вищої освіти «бакалавр» за спеціальністю «правознавство». Це вже 56-ий випуск слухачів-правоохоронців НАВС, які протягом 5 років здобували нові та поглиблювали набуті знання за партами навчального закладу. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС Україні в Черкаській області.

Вітали випускників начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар, начальник Черкаського відділення навчально-наукового інституту заочного навчання Юрій Шурубура та доцент кафедри кримінального права Ніна Шапортова.

Юрій Шурубура зачитав присутнім вітального листа від ректора академії генерал-майора міліції Володимира Чернєя, після чого в урочистій обстановці слухачі отримали дипломи ступеня вищої освіти «Бакалавр» за спеціальністю «Правознавство».

Вітаючи правоохоронців із отриманням дипломів, Владислав Володимирович зазначив, що зараз перед випускниками відкриті всі дороги й лише від ставлення до роботи, професіоналізму та наполегливості залежить подальша доля кожного в лавах правоохоронців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x