У Чорнобаї чоловік обікрав магазин на 90 тисяч

У Чорнобаї чоловік обікрав магазин на 90 тисяч

Молодик обікрав крамницю в центрі Чорнобая, завдавши власникам збитків на суму близько 90 000 гривень. Крадія затримано, відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС Україні в Черкаській області.

Інформацію про крадіжку з магазину до міліції повідомив власник одного з торгових відділів крамниці.

Експерти-криміналісти провели детальний огляд місця події та вилучили ряд важливих речових доказів. В цей час оперативні працівники проводили подворовий обхід та спілкувалися з можливими свідками події. Проведена робота принесла корисні результати: громадяни вказали, що в час вчинення крадіжки біля магазину вони бачили вантажний автомобіль. Оскільки селище маленьке, незнайома автівка відразу привернула увагу.

Перевіряючи отриману інформацію, вдалося встановити власника машини. Ним виявився 28-річний раніше судимий житель одного із сіл Черкаського району. Чоловіка знайшли за місцем проживання. В дворі його домоволодіння стояв автомобіль, на який вказували громадяни, а в будинку під час проведення санкціонованого обшуку виявлено незаперечні докази його вини – викрадене з магазину майно.

Слідчим зловмисник розповів, що готувався до злочину заздалегідь. Завдяки своїм спостереженням з’ясував, що після дванадцятої ночі вулиці центра міста повністю порожні. Обрав магазин, у якому були відсутні сигналізація та камери відеоспостереження. Вночі проник до крамниці та викрав найдорожчій товар.

За словами начальника Чорнобаївського райвідділу міліції Сергія Власенка, відносно крадія слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисника заарештовано.

Також в ході проведення досудового розслідування встановлено причетність затриманого до шести крадіжок із магазинів на території інших районів області. На даний час проводиться подальша перевірка щодо встановлення причетності крадія до інших схожих кримінальних правопорушень на території Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x