На Тальнівщині вирішували земельні конфлікти

На Тальнівщині вирішували земельні конфлікти

Упродовж останніх кількох років у Тальнівському районі накопичилося багато проблемних питань, що стосуються земельних відносин, які ставали предметом неодноразових звернень до органів влади всіх рівнів та критичних виступів у обласних, зокрема «Новій Добі», та районних засобах масової інформації.

Для роз’яснення та можливого врегулювання конфліктних справ минулого тижня район відвідав виконуючий обов’язки начальника Головного управління Держземагенства у Черкаській області Сергій Савченко. Про це «Нова Доба» дізналася в Тальнівській РДА.

На зустріч, що відбулася за участю голови районної ради Наталії Руснак і т. в. о. першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Гречки, прибули фермери, селяни-одноосібники, сільські голови, землевпорядники сільських рад, представники громадських організацій, інші зацікавлені особи.

До керівника обласного Держземагенства було багато запитань стосовно чинного земельного законодавства. Зокрема, про порядок оформлення та передачі в оренду невитребуваних паїв, міжпайових шляхів і ставків, надання земельних ділянок учасникам АТО та працівникам соціальної сфери району тощо.

Також селянами було озвучено ряд запитань стосовно конкретних земельних справ, з якими звернулися представники Зеленькова, Вишнополя, Колодистого, Папужинців, Романівки, на що надано роз’яснення та висловлено ряд пропозицій щодо шляхів їхнього врегулювання.

На завершення зустрічі керівники району висловили сподівання, що всі конфлікти будуть вирішені законним шляхом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x