Чемпіоном Черкас з волейболу став золотоніський \”Златогор\”

Чемпіоном Черкас з волейболу став золотоніський \”Златогор\”

Протягом шести місяців у Черкасах тривав відкритий чемпіонат міста. За головний трофей змагалося 9 команд. Днями в ПС \”Будівельник\” відбулися головні матчі волейбольного чемпіонату.
За підсумками 9-ти турів основної частини,які проводились на протязі шести місяців в спортивному залі третього корпусу ЧДПУ, визначались команди які склали півфінальні пари. Про це \”Нова Доба\” дізналася на сайті \”Черкаський спорт\”.

Першими на майданчик вийшли команди «Дніпро» та « Три-чотири». Програвши першу партію 21:25 волейболісти «Дніпра» змогли переломити хід гри і в напруженій боротьбі виграли наступні три партії 25:23,25:20,25:23. Таким чином отримавши перемогу з рахунком 3:1 забезпечили собі місце в фіналі.
Глядачами очікувалась цікава спортивна боротьба в грі між командами «Златогор» та «Коло друзів». Гравці «Златогора» між тим добре налаштувались на гру вигравши першу партію 25:22 в другій вони взагалі не мали особливих проблем від суперника – 25:11! Тим більше несподіваним став програш «Златогором» третьої партії 22:25. Більш висока майстерність гравців команди «Златогор» дозволили їм виграти четверту партію 25:21 та забезпечити вихід у фінал.

В грі за третє місце зустрілись команди «Коло друзів» та «Три –чотири». Перша партія проходила в рівній боротьбі але в кінцівці партії за рахунок меншої кількості власних помилок перемога за «Коло друзів» 25:20.В наступній партії в напруженій боротьбі з рахунком 25:23 попереду команда «Три-чотири». Подальший перебіг гри показав що це була вирішальна партія тому що гравці команди «Коло друзів» не змогли зібратись і програли дві наступні партії 20:25 та 17:25.

Фінальна гра особливо очікувалась вболівальникам, але відсутність декількох гравців команди «Дніпро» не дозволила їм скласти конкуренцію супернику. Достатньо легко вигравши першу партію 25:19 гравці «Златогора» недооцінили силу суперника і програли кінцівку другої партії 27:29! Зробивши висновки в перерві вони внесли корективи в команді дії і завершили фінал 25:16 та 25:11!

По завершені фіналу відбулося нагородження переможця та призерів Чемпіонату в якому взяли участь директор департаменту освіти та гуманітарної політики міськвиконкому Марина Бакланова,голова ФСТ «Спартак» Юрій Мрачковський,голова Відділення НОК України в Черкаській області,депутат міської ради Андрій Більда також був запрошений начальник управління у справах сім’ї,молоді та спорту облдержадміністрації Максим Зеленський.
Команди отримали Кубки та грамоти міськвиконкому та ФСТ «Спартак» а гравці медалі та грошові винагороди ФСТ «Спартак». Кращі гравці в кожній з команд учасників фінальної частини Чемпіонату нагороджені спортивною атрибутикою Відділення НОК України в Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x