Черкащанка вбила свого співмешканця

Черкащанка вбила свого співмешканця

Святкування Великодня закінчилося для 45-річного жителя Черкаського району смертю. Співмешканка, не витримавши образ, нанесла йому ножові поранення в область голови та грудної клітки. Жінку затримано, вона дає покази. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Черкаського райвідділу по лінії «102» звернувся житель одного з сіл району. Чоловік заявив, що його сусіда вбили. На місце події негайно було направлено слідчо-оперативну групу райвідділу. Правоохоронці, які прибули за вказаною адресою, встановили, що до вбивства причетна 43-річна співмешканка загиблого.
Як з’ясувалося, жінка з чоловіком відзначали Великдень. Святкування не обійшлося без алкоголю. Захмелівши, господар згадав старі образи, завдані жінкою, і почав на неї кричати. Між співмешканцями розпочалася бійка, в ході якої жінка схопила зі столу ножа та нанесла ним смертельні поранення.

Закривавлений одяг жінки та знаряддя вбивства вилучено. За цим фактом слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк семи до п\’ятнадцяти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x