Сузір’я талантів дітей з багатодітних родин Кам’янщини

Сузір’я талантів дітей з багатодітних родин Кам’янщини

У Кам’янському районі стало доброю традицією проводити щорічний районний етап обласного фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини», організований сектором у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з відділом освіти районної державної адміністрації та районною організацією союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України».

Фестиваль дає змогу відкритися кожній творчій особистості на території нашого району. Без віри у свої здібності, у свої сили не можна братися за жодну справу. Активно діяти, творити, працювати – ось шлях, на якому здібності дадуть змогу кожній молодій людині стати майстром своєї справи. Про це свідчили виставка дитячих творчих робіт та виступи учасників фестивалю. Скільки в них було праці, натхнення, фантазії.

Метою фестивалю є відродження та популяризації цінностей багатодітної української родини, збереження народних та родинних традицій, виявлення творчих здібностей дітей з цих сімей, організації їх змістовного дозвілля.

Сузір’я талантів дітей з багатодітних родин Кам’янщини

До учасників фестивалю-конкурсу з вітальними словами звернулася керуюча справами апарату районної ради Олена Воробйова:
– Фестиваль-конкурс «Таланти багатодітної родини» об’єднує велику кількість обдарованих дітей Кам’янського району. Діти – це наше щастя, наше майбутнє. Тому, незважаючи на складні умови сьогодення, у житті батьків і їх дітей все ж залишається місце для творчості, віра в успіх та бажання розвиватися.

Сузір’я талантів дітей з багатодітних родин Кам’янщини

Учасниками фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини» стали 77 талановитих та обдарованих дітей із багатодітних сімей Кам’янського району віком від 8 до 16 років. Діти мали можливість продемонструвати свої творчі здобутки в різних номінаціях:
– Патріотична пісня та вокальне мистецтво
– Музичне виконання
– Хореографія
– Художнє та авторське виконання поезії
– Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво.

Оцінювали творчість учасників фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини» журі в складі працівників відділу освіти райдержадміністрації (Валентина Гончаренко), будинку творчості дітей та юнацтва (Людмила Шляхтова), районної організації союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» (Лідія Василенко), ГО «Молодіжне об’єднання «Нове покоління Кам’янщини» (Антон Юрченко).

Прослухавши виступи вокалістів, читців віршів, переглянувши виконання танцювальних номерів, гру на музичних інструментах та виставку творчих робіт учасників фестивалю-конкурсу, журі визначило переможців. Переможцям та призерам фестивалю-конкурсу «Таланти багатодітної родини» вручені дипломи сектору у справах сім’ї, молоді та спорту та відділу освіти райдержадміністрації, подарунки від районної організації союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України». Всім учасникам фестивалю вручені солодощі від районної державної адміністрації та районної ради.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x