Жашківчанин вкрав у пенсіонерки вироби на металобрухт

Жашківчанин вкрав у пенсіонерки вироби на металобрухт

Житель Жашкова обікрав домоволодіння місцевої пенсіонерки. Викрадені металеві речі планував здати на місцевий пункт прийому металобрухту. Правоохоронці швидко встановили та затримали крадія. Відкрите кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

До Жашківського райвідділу міліції звернулась 62–річна місцева жителька. Вона розповіла, що невідома особа проникла на її подвір’я та викрала металобрухт. Опитуючи місцевих жителів оперативники дізналися, що в день крадіжки на одній з вулиць люди бачили чоловіка, який ніс металеві вироби. За складеним описом було встановлено підозрюваного. Ним виявився раніше судимий 44–річний мешканець міста Жашків. Підозрюваного правоохоронці затримали неподалік одного з пунктів прийому металобрухту. На допиті чоловік зізнався у вчиненому.

Слідчим відділом Жашківського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x