Сварка сусідів переросла у бійку

Сварка сусідів переросла у бійку

Працівники міліції затримали чоловіка, який завдав своєму сусідові тілесних ушкоджень. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 121 Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до семі років ув’язнення.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Звенигородського райвідділу міліції звернулась жителька Ватутіного та повідомила про те, що її сусіду було завдано ножового поранення.
На місце події черговим негайно вирушили оперативники. В розмові з потерпілим правоохоронці з’ясували, що тілесні ушкодження чоловікові завдав його знайомий, який проживає в сусідній квартирі. Як вдалося встановити правоохоронцям, чоловіки тривалий час конфліктують. В той день вони зустрілися в під’їзді будинку. Між ними вкотре виникла сварка, яка переросла в бійку, під час якої один з чоловіків витягнув з кишені ножа та завдав удару своєму опоненту. Зрозумівши, що накоїв, кинувся навтьоки. Але втекти від відповідальності чоловікові не вдалося: через декілька годин він був затриманий правоохоронцями.
Чоловік кається у скоєному, винить у всьому горілку, каже, що не тямив, що робив, але за вчинене йому все одно доведеться відповідати. Наразі за фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень слідчим відділом Звенигородського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України, санкція якого передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до семи років

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x