У Черкасах щомісяця визначатимуть кращого спортсмена й тренера

У Черкасах щомісяця визначатимуть кращого спортсмена й тренера

У Черкасах щомісяця відзначатимуть кращого спортсмена та тренера. Виконком відділення НОК України в Черкаській області вирішив відновити такий конкурс. Співорганізаторами проекту виступають відділення НОК, обласне управління у справах сім’ї, молоді та спорту та інтернет-видання «Черкаський спорт». Уже в травні громадськість дізнається імена перших переможців – спортсмена та тренера місяця. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

– Виконком визначив умови присвоєння звання кращого спортсмена та кращого тренера місяця. Встановили й розмір грошової винагороди: кращим спортсменам – 1500 гривень та тренерам – 750 гривень. Таким чином ми намагаємося стимулювати спортсменів до вищих результатів та залучити більше молоді до занять спортом як на любительському, так і професійному рівні, – зазначив голова відділення НОК Андрій Більда.

Визначатиме кращих експертна комісія у складі представників відділення НОКУ, обласного управління молоді та спорту, фізкультурно-спортивних товариств, дитячо-юнацьких спортивних шкіл та «Черкаського спорту».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x