Черкащани сплатили перший мільярд гривень єдиного внеску

Черкащани сплатили перший мільярд гривень єдиного внеску

З початку року на сьогодні платники Черкаської області перерахували до бюджету 1001,2 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Про це поінформував начальник головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць. Він розповів, що до кінця поточного місяця очікується надходження 173 млн.грн. внеску. Таким чином загальна сума сплаченого за чотири місяця внеску становитиме 1,17 млрд.грн., що на 45 млн.грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року.
Про це «Нова Доба» дізналася в головному управлінні ДФС у Черкаській області.

В Черкаській області єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування сплачують 90003 платників. 25281 – юридичні особи та 64722 – фізичні. 1596 черкащан сплачують внесок за укладеними договорами про добровільну участь у сплаті єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Нагадаємо, єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до законодавчо визначених пропорцій та перераховується за призначенням на рахунки відповідних фондів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x