– ПриватБанк оголосив нагороду 50 000 грн за розшук криворізьких скімерів

– ПриватБанк оголосив нагороду 50 000 грн за розшук криворізьких скімерів

ПриватБанк оголосив про виплату винагороди в розмірі 50 000 грн за інформацію про місцезнаходження шахраїв, що займалися установкою на банкомати скімінгових пристроїв. Як повідомили в Службі безпеки банку, в жовтні і листопаді цього року були зафіксовані факти установки скімінгових пристроїв на декількох банкоматах ПриватБанку в Кривому Розі (Дніпропетровська область). В результаті проведених банком заходів незаконна діяльність шахраїв була зупинена, проте затримати злочинців на місці злочину не вдалося. Відеокамерою одного з банкоматів були зафіксовані особи шахраїв в момент установки скімінгової накладки. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі ПриватБанка.

– Система безпеки операцій у ПриватБанку дозволяє захистити власників карт від шахрайства, навіть якщо карти були скомпрометовані в результаті скіммінгу, – говорить керівник Онлайнові служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський. – Протидія Кібершахраї є для нас пріоритетним завданням, і ми будемо домагатися притягнення шахраїв до відповідальності.

Служба безпеки ПриватБанку просить громадян, які володіють інформацією про місцезнаходження осіб, зображених на фотографії, повідомити про це в банк: за тел. (056) 716 35 02, (067) 565 12 34, е-mail: dezhurka@pbank.com.ua або будь-яким зручним способом. Анонімність гарантується. За будь-яку інформацію про місцезнаходження шахраїв буде виплачено винагороду в розмірі 50 000 грн.

Як зазначили в банку, на сьогоднішній день більшість банкоматів ПриватБанку оснащені спеціальною системою антіскіммінга, яка блокує роботу банкомату при установці на нього шахрайського обладнання. До кінця першого кварталу 2014 такою системою будуть обладнані всі 8 190 банкоматів ПриватБанку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x