Христинівчанина обікрав син з другом

Христинівчанина обікрав син з другом

Щоб заробити кошти на розваги, син разом з товаришем обікрав домоволодіння батьків. Працівники міліції протягом кількох годин встановили крадія і його спільника та затримали їх. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Христинівського райвідділу міліції звернувся 65-річний місцевий житель із заявою про крадіжку металобрухту з сараю. Сума завданих заявникові збитків становила близько 500 гривень.
У першу чергу працівники міліції опитали сусідів заявника та направилися перевіряти місцеві пункти прийому металобрухту. Працівник одного з них розповів, що нещодавно до нього на автомобілі приїжджало двоє чоловіків. Вони привезли такі ж труби та металеві запчастини, які описав заявник.

У розмові зі слідчим він розповів, що ідея крадіжки виникла у сина потерпілого. Вночі, коли всі спали, син відчинив сарай та разом з товаришем завантажив металобрухт у його автівку, після чого повернувся в будинок та ліг спати. Вранці разом із товаришем здав викрадене майно до прийомного пункту.

За цим фактом слідчим відділенням Христинівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. За вчинене чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x