Викладачі ЧДТУ присвятили виставку «55+» ювілею закладу

Викладачі ЧДТУ присвятили виставку «55+» ювілею закладу

Днями художній музей обласної ради презентував виставку робіт викладачів кафедри дизайну Черкаського державного технологічного університету під назвою «55+». Саме така кількість експонатів на виставці, до того ж це – ювілейна дата з часу створення навчального закладу, а доданий плюс означає наступний розвиток. Розвиток як суто університету, кафедри, так і особистий творчий розвиток кожного художника-викладача. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

У виставці взяли участь 13 авторів: знані художники Черкас, активні учасники обласних, усеукраїнських і міжнародних виставок: депутат обласної ради Ольга Мартинова, Віктор Афонін, Людмила Шилімова-Ганзенко, Сергій Шилімов, Тетяна Куліш, Олександр Шепеньков, Григорій Депутат, Іван Суржиков, Григорій Малород, Ірина Хабарова, Олена Галицька, Яна Вискварка.

Викладачі ЧДТУ присвятили виставку «55+» ювілею закладу

Різні спеціалізації кафедри дизайну накладають свій відбиток на індивідуальну творчість. Але багато авторів практикують різні техніки та стилі. До цього спонукає специфіка діяльності і, мабуть, що найважливіше, – діалог зі студентською молоддю. З одного боку – досвід, з іншого – свіжість сприйняття ідей.

Викладачі продемонстрували різні види образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. На виставці вдало поєдналися художній текстиль, інсталяції з абстрактним живописом, кераміка з вишивкою, чутливі акварелі зі строгістю малюнку та реалістичним живописом.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x