На Черкащині кількість ДТП з постраждалими цього року зменшилася майже на третину

На Черкащині кількість ДТП з постраждалими цього року зменшилася майже на третину

Керівний склад підрозділів Державтоінспекції Черкащини підбив підсумки роботи колективу за перший квартал 2015 року.
Аналізуючи стан аварійності в області начальник управління Державтоінспекції Черкаської області полковник міліції Ярослав Чубатюк зауважив, що в цілому кількість дорожніх пригод, які трапилися за перші 3 місяці нинішнього року, вдалося знизити майже на третину, порівняно з аналогічним періодом 2014 року. Про це «Нова Доба» дізналася в ДАІ Черкаської області.

Кількість ДТП з постраждалими в області зменшилася на 25,6% (119 проти 160), а травмованих у них осіб – на 25,8% (138 проти 186).

Знизилася і тяжкість наслідків авто пригод: число загиблих у них осіб зменшилося на 29,7% (26 проти 37).

Основні зусилля Державтоінспекції як і раніше спрямовані на припинення аварійно-небезпечних правопорушень. Так, з початку року інспекторами ДАІ припинено 5153 порушень Правил дорожнього руху, в тому числі 1052 факти керування транспортними засобами у стані сп’яніння.

При нагляді за дотриманням водіями правил дорожнього руху інспекторами ДАІ у вказаний період також виявлено перевищення швидкості – 659 випадків, порушення зупинки та стоянки – 283 випадки, створення аварійних ситуацій – 9 випадків, порушення правил обгону – 43 випадки, проїзду перехресть – 36 випадків, порушення знаків розмітки – 356 випадків, керування ТЗ без відповідних документів 548 випадків.

Крім нагляду за дорожнім рухом, працівниками ДАІ Черкащини у поточному році також розкрито 99 злочинів загально-кримінальної спрямованості та виявлено 4 факти незаконного перевезення вогнепальної зброї.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x