ПриватБанк починає виплати вкладникам ПАТ «КБ «Надра» та ПАТ «ЕНЕРГОБАНК»

ПриватБанк починає виплати вкладникам ПАТ «КБ «Надра» та ПАТ «ЕНЕРГОБАНК»

ПриватБанк обрано банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для виплати компенсацій вкладникам і власникам поточних рахункiв ПАТ «КБ «Надра» та ПАТ «ЕНЕРГОБАНК».

З 21 квітня 2015 року ПриватБанк починає виплати коштів клієнтам ПАТ «ЕНЕРГОБАНК» за договорами, строк дії яких закінчився до 13 лютого 2015 року включно, і за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки).
Також ПриватБанк починає виплати вкладникам ПАТ «КБ «Надра» за договорами, строк дії яких закінчився до 6 лютого 2015 року включно, і за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки), які під час укладання договору банківського вкладу або рахунку зазначили місце проживання за паспортом: Вінницька, Житомирська, Тернопільська або Херсонська область, а також вкладникам-нерезидентам.

Як повідомила прес-служба банку, отримати кошти можна в будь-якому з 2 497 відділень ПриватБанку. Для отримання компенсації достатньо пред’явити паспорт. Максимальний розмір гарантованої до відшкодування суми за вкладами фізичних осіб ліквідованих банків, включаючи відсотки, становить 200 тисяч гривень.
У відділеннях ПриватБанку вкладники ПАТ «ЕНЕРГОБАНК» та ПАТ «КБ «Надра» зможуть отримати свої кошти готівкою, зарахувати їх на пластикову карту. Обмеження на видачу готівки в розмірі 150 тис. грн на день, встановлені НБУ, не поширюються на виплати відшкодувань ФГВФО. Крім того, клієнти ПАТ «КБ «Надра» та ПАТ «ЕНЕРГОБАНК» зможуть взяти участь в акції «Квітневі депозити без податків».

«Якщо зараз оформити в ПриватБанку новий вклад у будь-якій валюті, банк сам заплатить за вкладника податок з нарахованих відсотків за цим депозитом. Реальний дохід буде на 27% вищий, ніж за депозитом, який буде оформлено в інший період, – зазначає перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський. – В акції беруть участь усі розміщені та продовжені у цей період вклади, один клієнт може оформити скільки завгодно вкладів, і всі вони будуть брати участь в акції».

Більшість відділень ПриватБанку обслуговують клієнтів і в суботу. Детальну інформацію про місцезнаходження найближчого відділення ПриватБанку, порядок виплат компенсацій можна отримати, зателефонувавши на номер 3700, або на сайті банку www.pb.ua.ПриватБанк є найбільшим учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб за підсумками 2014 року, перерахувавши у Фонд 938,5 млн грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x