Радуцький вважає, що Булатецький «злився» з виборів

Радуцький вважає, що Булатецький «злився» з виборів

Екс-кандидат по в/о № 194 Олександр Радуцький частково задоволений результатами перевиборів у народні депутати 15 грудня. За попередніми результатами, він посів третє місце (1936 голосів, 2,77% ) після співочого ректора Михайла Поплавського (37 331 голосів, 53,54%) та вічного опозиціонера Миколи Булатецького (25 014, 35,87%). Проте якби не масовий підкуп голосів самовисуванцем Поплавським, то Радуцький впевнений, що народним обранцем став би саме він.

Про це повідомляє сайт «Про все».

– 2000 голосів, які за мене віддали виборці, – це люди, які не піддалися під вплив Об’єднаної опозиції, під підкуп голосів. Адже я боровся з єдиним кандидатом і людиною, яка робила підкуп. Якщо скласти результати голосування на виборах у 2012 та 2013 роках, то за мою кандидатуру у минулому році проголосувало (в/о № 195, Південно-Західний район) 2500 осіб, цьогоріч – 2000 голосів, разом це вже 4500 голосів. Впевнений, якщо б не було підкупу голосів, то більшість людей проголосувала б за мене. Вони б однозначно не голосували за представника Об’єднаної опозиції, а голосували б за людину, яка за 6 років керівника КП “Дирекції парків” та 3 роки депутата-мажоритарника показала себе роботою, а не балачками, – зазначив Радуцький.
Також він припускає, що Микола Булатецький “злився” з виборів, оскільки заявив, що не збирається подавати до суду на усі зафіксовані порушення.
– Я читав інтерв’ю Миколи Івановича з черкаськими журналістами, які ставили опозиціонеру дуже незручні питання. Я абсолютно погоджуюся з журналістами стосовно цих незручних запитань. Погоджуюся, що він “злився”. В іншому випадку він би привів сюди нардепів, подав би в суд, адже у нього є дуже велика база доказів, коли вони виявляли місця підкупу. Але наприкінці він вирішив, що за нього мають боротися дві громадські організації “ОПОРА” та КВУ. Самому штабу Булатецького здалося, що це не треба, – сказав екс-кандидат.
На запитання, чим, на його думку, обумовлена перемога опозиціонера Леоніда Даценка на в/о № 197, екс-кандидат у нардепи зазначив, що дати відповідь на це питання він зможе через два місяці.
– Робота Даценка у Верховній Раді все покаже, – поінформував Радуцький.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x