Віктор Павлік і Віктор Томіленко знайшли порозуміння

Віктор Павлік і Віктор Томіленко знайшли порозуміння

Відомий український співак Віктор Павлік нещодавно здійснив концертний тут по Черкащині. Подарував свої мелодійні пісні жителям Сміли, Кам’янки, Городища, Шполи. Скрізь його дуже тепло зустрічали, а найкраще у Городищі. За відгуком самого Віктора Павліка, незважаючи на холодний зал районного Палацу культури городищани йому аплодували найгарячіше.

Однак приємні враження зіпсував дуже прикрий інцидент. Не встиг співак від’їхати якихось 60 км від Городища, як застукотів двигун його джипа-позашляховика «Ленд Ровер». Потужний двигун видавав такі моторошні звуки, що їхати далі було неможливо і небезпечно. Калатало так, що машина загрожувала або злетіти, або вибухнути! Довелося викликати з Києва тягач-евакуатор, щоб доправив машину на станцію технічного обслуговування. А сам співак зі своєю групою напитали інший транспорт, щоб дістатися додому.

Можна уявити у якому настрої вони поверталися з гастролей! Відразу на сторінці співака у Фейсбуці з’явився емоційний запис, де причиною поломки авто називалося начебто неякісне дизельне пальне, яке залили на заправці OWK у Городищі. Під гарячу руку добряче дісталося і власнику заправки Віктору Томіленку. Сенсацію відразу підхопили численні Інтернет-ресурси, телебачення, приїздили репортери столичної автомобільної програми «ДжеДАІ». Здавалося, що про випадок у Городищі не інформували тільки ліниві. Одні просто повідомляли про ситуацію, інші зі смаком переповідали місцеві плітки. Сторони конфлікту то намагалися віджартовуватися, то погрожували звернутися до суду, аби захистити ділову репутацію. Проби пального з городищенської заправки відправили до київської лабораторії.

Зрозуміло, що коли всі на емоціях, це не кращий час для встановлення істини. Тож я зачекав коли мине декілька днів і трохи вгамуються пристрасті, щоб нарешті розставити усі крапки над «і». Тож телефоную до головних фігурантів справи, аби отримати інформацію з перших рук. Віктора Павліка застав удома, він якраз повернувся з чергових гастролей.

Розповідає Віктор Павлік:
– Зрозумійте мене правильно. В двигуні згоріло усе, що тільки могло згоріти. Сталася біда невдовзі після того, як залили пальне у Городищі. Звичайно, всі ми були на емоціях. Першою думкою було в усьому звинуватити заправку. Але майстри, які зараз ремонтують машину, говорять про дуже малу ймовірність, що паливо могло так сильно пошкодити двигун. Усе-таки він наїздив понад 300 тис км. Поломка сталася через витік мастила з двигуна. Ми переговорили з Віктором Володимировичем, знайшли порозуміння. У мене склалося враження, що це порядна людина. Взагалі, чесніше працюєш – спокійніше живеш.

Говорить Віктор Томіленко:
– Через цей випадок я втратив клієнтів. Думаю, тут доклали рук недобросовісні конкуренти, які щосили поширювати негативну інформацію. Я дорожу своєю репутацією. Бізнесом із продажу паливно-мастильних матеріалів займаюся з 1998 року. Серйозних нарікань ніколи не було. Кілька разів, правда, мене підводили постачальники. Але тепер все пальне має сертифікати якості. Це неправда, що у свій бак я заливаю з якогось окремого пістолета. Я заправляюся з тієї ж колонки, що і всі громадяни. А з Віктором Франковичем ми домовилися, що добре було б провести великий гала-концерт у Городищі, присвячений Дню міста, або в рамках мистецького свята «Садок вишневий коло хати». Щоб на одній сцені з заслуженим артистом України Віктором Павліком виступили і молоді місцеві таланти. Адже культура – не лише творчий спадок Тараса Шевченка і Семена Гулака-Артемовського. Культура – це і перспективні творчі сили сьогодення! Концерт став би прикладом того, що конфліктні ситуації треба вирішувати мирним шляхом. Я прагну відновити свою ділову репутацію. Також як патріот міста і як депутат міської ради хочу щоб у популярного співака Віктора Павліка збереглися тільки хороші спогади про Городище.

Насамкінець варто зазначити, що навіть негативна реклама – це також реклама. Хочеться побажати, щоб обидві сторони змогли повернути такий несподіваний розголос на подальшу популяризацію свого бізнесу і своєї творчості.

Володимир ЧОС

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x