У Катеринополі учень обікрав товаришів

У Катеринополі учень обікрав товаришів

У вихідні дні 16-річний юнак скористався відсутністю в гуртожитку ліцею учнів та викрав з кімнат мобільний телефон і цифровий фотоапарат.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Катеринопільського райвідділу міліції звернулися учні одного з ліцеїв з повідомленням, що в них в гуртожитку зникли речі. Відсутність мобільного телефону та фотоапарату діти помітили, коли приїхали з дому після вихідних.
Під час спілкування з учнями та педагогами правоохоронці визначили дітей, які у вихідні залишились в гуртожитку. Один з хлопчиків не міг пояснити, як він проводив час та заплутувався в поясненнях, а потім зізнався у крадіжці.
Пояснив, що разом з одногрупниками розпивав спиртні напої. Будучи добре напідпитку, не думав про наслідки й викрав ключі у вахтера гуртожитку. Почав нишпорити по кімнатам. В одній з кімнат забрав залишений мобільний телефон, а в другій цифровий фотоапарат. Після цього швиденько поклав ключі на місце. Вкрадені речі заховав у своїй кімнаті.
Наразі стосовно хлопця відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Юнак звинувачує у всьому алкоголь та розкаюється. За вчинене він може потрапити до в’язниці на термін від 3-х до 6-ти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x