Півмільйона гривень витрачено за рік на медичне обладнання

Півмільйона гривень витрачено за рік на медичне обладнання

Директор департаменту охорони здоров’я та медичних послуг Черкаської міської ради Олег Стадник прокоментував підсумки роботи медичної сфери міста в 2013 році. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міськради.

Олег Михайлович, насамперед, дякує всім медичним працівникам міста за повсякденну, проте найгуманнішу місію дбати про найдорожче для кожної людини – життя і здоров’я.
За його словами, належну підтримку розвитку галузі надає Черкаська міська рада.
Тож нинішнього року продовжувалось реформування медичної сфери міста, першочергово спрямоване на поліпшення надання медичних послуг належної якості жителям Черкас.
Більше уваги було приділено поглибленню спеціалізації медичних закладів, розмежуванню первинного, вторинного та третинного рівнів надання медичної допомоги.

Позитивно, що завдяки чіткому визначенню пріоритетів, протягом минулого та за 11 місяців нинішнього року вдалося придбати цілий перелік сучасного обладнання для лікувально-профілактичних закладів м. Черкаси.

На ці потреби було виділено понад чотири мільйони гривень, зокрема в 2013 році – майже півмільйона гривень. З них понад 1,8 мільйона спрямовано для надання спеціалізованої допомоги, понад 2,2 мільйона гривень – на надання амбулаторної допомоги.
За цей період вдалося провести значний обсяг ремонтних робіт у закладах спеціалізованої та амбулаторної допомоги, вартістю понад сім мільйонів гривень ( з них 2013 року на понад 2,7 мільйона гривень).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x