В області виявлено 5 порушень у сфері виробництва та обігу підакцизних товарів

В області виявлено 5 порушень у сфері виробництва та обігу підакцизних товарів

У квітні на Черкащині розпочата загальнодержавна спецоперація «Акциз – 2015», спрямована на очищення ринку обігу підакцизних товарів від фальсифікованої та незаконно ввезеної на територію України підакцизної продукції. Про це «Нова Доба» дізналася в ГУ ДФС у Черкаській області.

У рамках спецоперації оперативними співробітниками ДФС у Черкаській області спільно з працівниками Жашківського РВ УМВС України в Черкаській області був оглянутий вантажний автомобіль з напівпричепом-цистерною, що рухався автотрасою «Київ – Одеса». Під час огляду цистерни оперативники виявили 25 тис літрів прозорої рідини з характерним запахом спирту. У супровідних документах вантажовідправником спиртовмісної рідини було зазначене підприємство, діяльність якого припинена ще в 2011 році. За результатами огляду складено протокол, яким спирт невідомого походження вилучено з незаконного обігу. За даним фактом зареєстроване кримінальне провадження. Поводяться подальші слідчі дії.

Загалом за час проведення спецоперації «Акциз – 2015» на території Черкаської області виявлено 5 порушень у сфері виробництва та обігу підакцизних товарів, з незаконного обігу вилучено підакцизної продукції на суму понад 2 млн грн, обліковано 3 кримінальні правопорушення за ст. 204 КК України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x