У Черкаському районі затримано серійних крадіїв

У Черкаському районі затримано серійних крадіїв

Зловмисники здійснили шість крадіжок металу з домоволодінь селян. Викрадене майно за символічну ціну продавали односельцям.Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Черкаського райвідділу міліції надійшла низка заяв та повідомлень про скоєння крадіжок, які сталися в одному із сіл Черкаського району. Ці правопорушення були об’єднані загальною ознакою, в людей зникали металеві вироби.

На місце подій прибула слідчо-оперативна група. Під час спілкування з місцевими жителями правоохоронці з’ясували, що двоє місцевих жителів періодично продають у селі різні вживані металеві вироби за низькими цінами. Правоохоронці запросили підозрюваних до райвідділу для дачі показів.

Під тиском незаперечних доказів підозрювані 40-а й 28-ми років зізналися в скоєному. Чоловіки розповіли, що крадіжки скоювали переважно в період, коли хазяїв не було вдома або ж в нічний час. Украдені речі продавали місцевим за незначну ціну.
За даним фактом Черкаським райвідділом міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі від трьох до шести років.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x