Бізнес-Школа Юніорбанку: зима-2013

Бізнес-Школа Юніорбанку: зима-2013

Кожного нового сезону Бізнес-Школа Юніорбанку надає своїм студентам можливість вчитися не лише з користю та цікавістю, а ще із задоволенням і азартом. Про подробиці навчання «Новій Добі» у прес-службі ПриватБанку.

Цього року діти мали можливість взяти участь в індивідуальному конкурсі «Планшет – юніору!» (необхідно було зробити якомога більше операцій з карткою Юніора при оплаті покупок в магазинах, в терміналах самообслуговування, в Приват24 протягом періоду навчання в Бізнес-Школі), а також у груповому конкурсі «Їдемо в Київ!» (найбільша кількість операцій з карткою Юніора, зроблених сумарно усіма юніорами групи).

Змагалося більше тисячі юніорів України зі 105 великих і малих міст країни:

– переможцем стала Поліна Будовська з м. Красний Луч (Луганська область), приз – планшет;

– призери: Валерія Шиян (м. Снігурівка, Миколаївська обл.), Яна Чернокозиньска (м. Ладижин, Вінницька обл., Гурова Анастасія (м. Красний Луч, Луганська обл.) отримали смартфони.

Безкоштовну автобусну поїздку в Київ на передпрем\’єрний показ діснеївського фільму «Крижане серце» виборола група юніорів з м. Красний Луч (Луганська обл.).

Команди, які показали другий і третій результат – школярі з м. Снігурівка (Миколаївська обл.) і з м. Ладижин (Вінницька обл.) – нагороджені безкоштовними автобусними поїздками в дні зимових шкільних канікул у обласні центри для відвідування кіно та боулінгу.

Новий набір студентів до Бізнес-Школи Юніорбанку вже розпочався, перше заняття відбудеться 24.01.2014 р. Учнів чекають захоплюючі заняття з ведення бюджету, банківської системи, ораторської майстерності та ділових переговорів, нові конкурси та приємні подарунки.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об\’єднуючи понад 49 0000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.
Більш докладна інформація на сайті www.uniorbank.ua.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x