Театр тіней «Teulis» з концертною програмою «Крик Душі»

Театр тіней «Teulis» з концертною програмою «Крик Душі»

Дата: 31 березня 2015, 19:00

Тип події: концерти
Де: ДК «Дружба народів», м.Черкаси, бульв. Шевченка, 249

Ціна – від 80 до 200 грн

Україна – єдина з країн СНД, у якій діє кілька театрів тіней. Один з найвідоміших – київський театр \”Teulis.

Театр тіней «Teulis» був фіналістом популярних талант-шоу в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччині. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Туреччини. Зовсім нещодавно театр повернувся з Японії, де 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів оваціями.

Театр тіней існує вже п\’ять років. Його директор Роман Соколов раніше працював у сфері івент послуг. Одного разу він отримав замовлення зробити номер театру тіней для корпоративу. Співробітники компанії вирішили ризикнути і спробували створити постановку – у них вийшло. Так народилася ідея відкрити професійний театр тіней. «Я подав оголошення, набрав людей, і вже через три місяці ми показали наш перший виступ», – каже Роман Соколов.

Teulis – театр тіней, який отримав визнання в багатьох країнах Європи й інших континентів. Постановка театру \”Teulis\” – це оригінальне поєднання акробатики, театру, оптичних ілюзій, звукового супроводу і відеопроекцій. Театр тіней \”Teulis\” доводить, що всі фантазії можна притворить в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви станете свідком у зачаровують шоу і захоплюючу дух хореографію, які з легкістю полонять Ваше серце.
Театр тіней «Teulis» з концертною програмою «Крик Душі»
Зараз в трупі працює 12 осіб. Щоб стати артистом театру тіней, потрібно бути дуже пластичним і займатися, як мінімум, одним з таких видів спорту, як гімнастика, акробатика, балет або танці. До того ж артисти повинні бути готові імпровізувати, оскільки не завжди все йде за планом.

31 березня в Черкасах Театр тіней «Teulis» з концертною програмою «Крик Душі».
«Крик душі» – саме так глядачі назвали номер, який вперше був представлений на італійському талант-шоу, а в подальшому придбав популярність і в Україні після ефіру в «Вечірньому кварталі».

Концертна програма «Крик душі» розкриває важливу соціальну проблему сьогоднішньої України, і надихає глядача допомагати нашим Героям, які відважно захищають нас від бід.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x