Крадений велосипед черкащанин намагався продати за 300 гривень

Крадений велосипед черкащанин намагався продати за 300 гривень

Чоловік вкрав велосипед і продав його на одному із черкаських ринків за 300 гривень. Зловмисника затримано, його дії слідчі кваліфікують за статтею 185 Кримінального кодексу України.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

Із заявою про крадіжку велосипеду до Придніпровського районного відділу міліції звернувся 36-річний місцевий житель. Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, встановила, що потерпілий заїхав до знайомого та на декілька хвилин залишив свій велотранспорт біля будинку. Коли вийшов, то виявив, що він зник. Проводячи поквартирний обхід, правоохоронці дізналися, що 46-річний раніше судимий черкащанин пропонував своїм знайомим купити по дешевій ціні велосипед, схожий на викрадений.

Підозрюваного знайшли за місцем проживання. Чоловік зізнався у вчиненому і розповів, що продав викрадену річ на одному з місцевих ринків. Кошти витратив на власні потреби.

Як повідомив начальник Придніпровського районного відділу міліції Василь Горовенко, велосипед вилучено, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x