Смілянка вбила свого чоловіка через ревнощі

Смілянка вбила свого чоловіка через ревнощі

Днями, близько шостої години ранку до чергової частини Смілянського міськвідділу міліції зателефонувала жінка і повідомила, що за місцем проживання вона знайшла мертвим свого співмешканця. Правоохоронці, які одразу виїхали на місце події, виявили мертве тіло чоловіка зі слідами насилля. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі міліції.

Розкиданий на підлозі посуд і продукти свідчили про невеличке застілля, а поряд з тілом загиблого були виявлені сліди боротьби. В сусідній кімнаті правоохоронці знайшли і знаряддя злочину – на підлозі лежала окровавлена сокира. Під час довготривалої розмови із слідчим охмеліла господарка зізналася у вбивстві співмешканця.

Як з’ясувалося, що напередодні у вечері до них прийшли знайомі, які принесли з собою випивку. Під час застілля господарка будинку приревнувала свого співмешканця до знайомої і після того, як гості розійшлися між ними виникла сварка. Жінка розповіла, що чоловік вдарив її палицею по нозі, тож вона схопила в руки сокиру і у відповідь нанесла йому декілька ударів по голові. Після того як він упав у крісло і не вчиняв ніяких дій, ревнивиця заспокоїлась і пішла відпочивати. Прокинувшись серед ночі жінка помітила, що співмешканець знаходиться на тому ж самому кріслі нерухомо та підійшовши ближче вона виявила, що він вже мертвий.

Смілянка вбила свого чоловіка через ревнощі

Правоохоронці жінку тут же затримали і доставили до міськвідділу міліції, де на слідстві затримана свої покази підтвердила. Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за скоєння такого кримінального правопорушення передбачено покарання в місцях позбавлення волі на строк від 7 до 12 років. Зловмисниці обрано міру запобіжного заходу – арешт. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x