Область готується до відзначення до 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі

Область готується до відзначення до 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі

На початку травня плануються заходи з відзначення 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Дня пам\’яті та примирення, Дня Перемоги. Організаційні питання підготовки до проведення урочистостей та меморіальних заходів у святкові дні в Черкасах обговорили на засіданні в обласній державній адміністрації під керівництвом заступника голови – керівника апарату ОДА Віталія Коваля. Тут були присутні представники структурних підрозділів обласної адміністрації, територіальних підрозділів міністерств та відомств, міськвиконкому, політичних та громадських організацій. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській ОДА.

Зокрема, під час зібрання Віталій Коваль повідомив, що в області заходи відбуватимуться 6, 8 та 9 травня. «Так, 6-го – пройдуть урочистості в Черкаській обласній філармонії, 8-го – планується мистецька акція «Перша хвилина миру» – концерт симфонічної музики, що має символічно завершитися о 23:01 – у хвилину, коли за Актом про беззастережну капітуляцію Німеччини було проголошено припинення вогню. 9-го травня відбудеться мітинг, – сказав Віталій Коваль.

– Відзначення 70-річчя Перемоги має посилити духовний патріотизм громадян, єдність української нації й утвердження ідеї перемоги над агресором, – наголосив заступник голови.
У ході засідання особливу увагу приділили питанню забезпечення громадського порядку під час проведення заходів. Вирішено, що члени громадських організацій допомагатимуть у цьому працівникам правоохоронних органів – з метою недопущення провокацій та безпеки громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x