Канівчанин обікрав родичку

Канівчанин обікрав родичку

Хлопець викрав з будинку родички побутову техніку та електроприлади. Зловмисника затримано, за вчинене йому загрожує до шести років позбавлення волі. \”Нова Доба\” про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

З повідомленням про крадіжку до Канівського міськвідділу міліції звернулася 34-річна жителька одного із сіл району. Жінка розповіла, що, приїхала до свого будинку, в якому тимчасово не проживає та виявила крадіжку побутової техніки.

Під час огляду місця події експерти-криміналісти виявили відбитки, які і вивели правоохоронців на слід крадія. Ним виявився 20-річний раніше судимий родич потерпілої. Підозрюваний не став заперечувати своєї причетності до даного кримінального правопорушення. Він пояснив, що в день крадіжки приїхав до потерпілої в гості. Коли побачив, що в будинку нікого немає, вирішив цим скористатися і викрав побутову техніку, яку залишив для власного користування.
Речові докази вилучено. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x