Звенигородчанин відібрав телефон у чоловіка серед білого дня

Звенигородчанин відібрав телефон у чоловіка серед білого дня

У Звенигородці посеред білого дня раніше судимий чоловік відібрав у перехожого мобільний телефон. Зловмисника затримано, він дає покази.

Ввечері до чергової частини Звенигородського районного відділу міліції звернувся 33-річний житель міста та повідомив про пограбування. Він розповів, що близько 12 години йшов по вулиці й говорив по телефону. Несподівано до нього підійшов невідомий, вихватив з рук мобільний телефон та кинувся навтьоки. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.
Правоохоронці, що прибули за викликом опитали потерпілого і отримали опис зловмисника. По складеному опису, правоохоронці швидко вирахували підозрюваного. Ним виявився раніше судимий 36-річний звенигородчанин.

Зловмисника запросили до райвідділу міліції для дачі показів. Чоловік зізнався у скоєному, розповів, що телефон продав своєму товаришу за 100 гривень. Виручені кошти витратив на оковиту.

Як повідомив начальник Звенигородського районного відділу міліції Олег Калюжній, мобільний телефон був вилучений та повернутий потерпілому. За цим фактом слідчим відділенням відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x