На День Перемоги в області буде тепло й без дощів

На День Перемоги в області буде тепло й без дощів

Початок травня видався примхливим: погода налаштовується на літній режим, «сплески тепла» чергувалися з похолоданням. Як інформує начальник Черкаського обласного гідрометцентру Віталій Постригань, за кліматичними даними середній температурний фон на 9 травня становить 15,2° тепла, на цю дату найвища температура повітря (+29°) була в 1997 році, найнижча (+1°) – у 1952 році. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаському обласному центрі з гідрометеорології.

За прогнозом, 8 травня погоду Черкащини визначатиме малоактивний циклон з атмосферними фронтами, які поступово зовсім втрачають активність. Вночі очікується невеликий дощ, вдень – помірний. В нічні та ранкові години передбачається слабкий туман. Температура повітря: вночі – 6-11º тепла, вдень – 13-18º із позначкою «плюс».

9-10 травня на черкащан чекає комфортна, бездощова погода. Температура вночі опуститься до +5-10º, вдень повітря прогріється до +14-19º.
11-12 травня атмосферні фронти зумовлять на Черкащині місцями невеликі короткочасні дощі, лише вночі 11 травня опадів не прогнозується. Температура вночі – 6-11º тепла, вдень – 16-21º.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x