106 учасників бойових дій Черкаського району отримають допомогу до свята

106 учасників бойових дій Черкаського району отримають допомогу до свята

У районному бюджеті на придбання подарунків для них передбачили 20 тисяч гривень. Про це повідомляють в управлінні праці та соціального захисту населення. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

– Ця матеріальна допомога надається в рамках районної програми «Турбота на 2014-2020 роки». До свята 106 подарунків учасникам бойових дій вручать депутати районної ради особисто. Крім того, сільські, селищна ради, залучаючи благодійні кошти, підготували для ветеранів продуктові набори, – зазначає начальник управління Сергій Чубань. – До 9 травня відповідно Постанови Кабінету Міністрів України ветерани отримують грошові виплати з державного бюджету. Зокрема, інваліди війни І групи — по 2 тисячі 835 гривень, інваліди війни ІІ групи – по 2 тисячі 475 гривень, інваліди війни ІІІ групи – по 2 тисячі 200 гривень, учасники бойових дій – по 895 гривень, вдови, померлих ветеранів війни – по 440 гривень, учасники війни – по 160 гривень.

На обліку в управлінні праці та соціального захисту населення знаходиться 106 інвалідів війни та учасників бойових дій, 1399 учасників війни та 421 родина загиблих та померлих ветеранів війни. Крім того, на обслуговуванні у Територіальному центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району перебуває 405 ветеранів війни, у тому числі 5 інвалідів війни, яких обов’язково відвідають та привітають з Днем Перемоги соціальні працівники та робітники терцентру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x