У селі Крутьки Чорнобаївського району залишилось лише два фронтовики

У селі Крутьки Чорнобаївського району залишилось лише два фронтовики

На сьогодні, як повідомляє голова ветеранської організації с. Крутьки Чорнобаївського району Володимир Колісник, у селі залишилося лише двоє фронтовиків – людей, які пережили страшне лихоліття боїв, які знають, що таке війна, і чиє життя є справжнім подвигом в ім’я Батьківщини.

Марія Григорівна Душка народилась 1923 р. 9 Травня відзначила 92-річний ювілей.
Ветеран та інвалід Великої Вітчизняної війни, ветеран праці. На фронт пішла добровольцем у вересні 1943 р., працювала в евакогоспіталі №3360.
Повернулась в кінці грудня 1945 р.
Лейтенант медичної служби, нагороджена 10 медалями, 2 орденами: «За мужність» ІІІ ступеня та Вітчизняної війни ІІ ступеня.
Разом з чоловіком-фронтовиком Григорієм Оксентійовичем (нині покійним) народила і виховала трьох дітей: Василя, Ольгу і Дмитра.

У селі Крутьки Чорнобаївського району залишилось лише два фронтовики

Іван Сергійович Щепак народився 1924 р. 24 квітня йому виповнилося 91.
Ветеран та інвалід Великої Вітчизняної війни, ветеран праці. Призваний Іркліївським РВК в 1943 р. Рядовий 353-го стрілецького полку 6-ої Армії І-го Прибалтійського фронту.
Демобілізований в 1945 р.
Нагороджений 2 орденами Вітчизняної війни, орденами Жукова, «Захисник Вітчизни», медалями «30, 40, 50 років перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941—1945 рр», «50, 60, 70 років Збройних сил СРСР».
З дружиною Одаркою Семенівною виховали трьох дочок: Катерину, Віру і Надію.

Інна ЧМИХАЛО

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x