В Умані екс-начальник ДАІ стріляв у директора магазину

За словами екс-начальника ДАІ Олега Шатохіна, це був самозахист. Потерпілий із простреленою ногою перебуває в лікарні. Йому зробили операцію та витягнули з ноги гумову кулю. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті vikka.ua.

Конфлікт виник через магазин, що розташований у дворі будинку. Місцеві стають на захист екс-правоохоронця, однак суд може кваліфікувати його дії, як серйозний злочин.

Стрілянина відбулася серед білого дня при свідках. Причиною став магазин, який належить матері потерпілого.Жителі скаржаться, що вночі біля магазину, що знаходиться в будинку, збираються люди, розпивають спиртне, голосно матюкаються, що заважає їм відпочивати.

Чоловік, який стріляв, розповідає, що спочатку магазин працював як продуктовий, а згодом перетворився на нічну розливайку. Колишній ДАІшник писав заяви й на ім’я міського голови, і прокурора, начальника міліції. Це були вже другі звернення, перші ж – ще рік тому.
Версії в чоловіків різні. Потерпілий говорить, що Шатохін стріляв із машини фактично без причини, коли той підійшов, щоб поговорити. А сам Олег говорить, що потерпілий відібрав у нього телефон і навіть погрожував убити.

У міліцію звернулися обоє. Однак там відкрили кримінальне провадження тільки за фактом грабежу. Але справу можуть перекваліфікувати.
Відео телеканалу ICTV.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x