На Лисянщині затримано трьох домушників

На Лисянщині затримано трьох домушників

Трьох чоловіків, які обікрали нежилий будинок у Лисянському районі, затримано протягом доби. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

З заявою про крадіжку до Лисянського районного відділу міліції звернулась 60-річна жителька Звенигородки. Зловмисники проникли до будинку та прибудинкових споруд і викрали металеві вироби.

Правоохоронці, що прибули за викликом, опитали можливих свідків, провели подворовий обхід і перевірили місцеві пункти прийому металобрухту. На одному з них знайшли частину викрадених речей та отримали опис осіб, що їх принесли. Ними виявилися троє жителів села. На подвір’ї одного з них оперативники виявили частину викрадених речей.

На допиті чоловіки зізналися в скоєному. Частину викраденого відразу здали на металобрухт, а кошти витратили на алкоголь.
Як повідомив начальник Лисянського районного відділу міліції Юрій Войцехівський, за даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x