У Черкасах мати 30 років не випускала сина на вулицю

У Черкасах мати 30 років не випускала сина на вулицю

В одному з провулків Черкас сталася дивна історія. Жінка більше 30-ти років не випускала свого сина Романа з двору в приватному будинку.

Про це повідомляє телеканал «Інтер».

За ці роки вже зрілий чоловік став абсолютно асоціальним. Сусіди знали, що відбувається, але намагалися не втручатися. За словами людей, жінка час від часу випускала сина у двір, іноді – на вулицю. Він ніколи не вчився, у нього не було друзів.

За словами сусідки Ганни Ворхлік, Роман живе в сараї. Мати – Наталія Драєвська – випускає його на вулицю тільки влітку, бо взимку йому одягнути на вулицю нічого.

Люди, що не бачили Романа з літа, запідозрили недобре і вирішили перевірити, чи все з ним гаразд. Проте жінка не хотіла пускати до себе у двір. Зайти туди вдалося лише після приїзду представників муніципальної інспекції й дільничного.
Коли прийшли і побачили чоловіка, то були вражені: у 37-річного Романа були всі ознаки дистрофії, гнилі зуби і брудне обличчя. Він живе в маленькій кімнатці, в якій знаходиться тапчан, пічка й відро замість туалету. У будинку немає води і світла.

Жінка не змогла пояснити, чому тримає сина під замком. Присутній на місці інспектор вирішив показати чоловіка фахівцям. Проте за словами психологів, для Романа дорога в повноцінне життя вже закрита. «На мою думку, переробити його в цьому віці й у цьому стані вже неможливо», – зазначає психолог Володимир Осічнюк.

У муніципальній інспекції хочуть проконсультуватися з лікарями: чи варто забирати Романа в матері, чи все ж залишити вдома. Поки поставлять на облік, бо досі про його існування не знали навіть соцслужби.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x