Частка продажу вітчизняних товарів у деяких районах Черкащини сягає 97 %

Частка продажу вітчизняних товарів у деяких районах Черкащини сягає 97 %

Через торгову мережу підприємств (юридичних осіб) за 2014 рік було продано споживчих товарів на суму 9 523,4 млн.грн. У загальному обсязі роздрібного товарообороту торгової мережі підприємств переважала частка продажу непродовольчих товарів (62,5%), що на 0,7 в.п. більше, ніж у відповідному періоді минулого року.

Частка продажу споживчих товарів, які вироблені на території України, у структурі роздрібного товарообороту торгової мережі становила 69,4%, що майже на рівні відповідного періоду минулого року (69,5%).
Про це «Нова Доба» дізналася в головному управлінні статистики в Черкаській області.

Найбільша частка продажу товарів вітчизняного виробництва була у Лисянському, Катеринопільському, Драбівському, Маньківському, Черкаському, Христинівському, Чигиринському, Тальнівському, Жашківському районах (97,2–90,1%), а у м.Канів, Смілянському районі, м.Черкаси, Уманському, Городищенському районах ця частка була найнижчою (48–68,3%).

Частка продажу продовольчих товарів виробництва України становила 89,2%, що на 0,3 в.п. менше ніж у 2013 році, непродовольчих – 57,5% (на 0,4 в.п. більше).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x