Понад 17 600 кг металобрухту без документів затримали черкаські ДАІшники за добу

Понад 17 600 кг металобрухту без документів затримали черкаські ДАІшники за добу

В області силами правоохоронців проводиться цільова операція «Метал», мета якої – боротьба з незаконними перевезеннями чорних та кольорових металів, виявлення джерел їх походження.
За одну добу було затримано кілька транспортних засобів, завантажених брухтом, однак документів у водіїв на вантаж не було.

13 травня, в місті Умань по вулиці Дерев\’янка, Державтоінспектори ВДАІ Уманського району затримали автомобіль «КамАЗ» з причепом, під керуванням 59-річного жителя м. Умань, який перевозив близько 14000 кг металобрухту та автомобіль «УАЗ-465», під керуванням 43-річного жителя Уманського району, який перевозив близько 500 кг металобрухту.

Цього ж дня в місті Черкаси, на блок посту «Канівський», співробітники УДАІ в Черкаській області затримали автомобіль «ГАЗ-3302», під керуванням 42-річного жителя Канівського району, який перевозив близько 1900 кг металобрухту.
Про це «Нова Доба» дізналася в ДАІ у Черкаській області.

В місті Канів на блок посту «Канівська ГЕС», Державтоінспекторами Канівського ВДАІ був затриманий автомобіль «ЗАЗ-110307» з причепом, під керуванням 39-річного жителя Канівського району, який перевозив близько 500 кг металобрухту.

В місті Сміла по вулиці Перемоги, Державтоінспектори ВДАІ Черкаського району затримали автомобіль «Пежо-Експерт», під керуванням 52-річного жителя м. Сміла, який перевозив близько 400 кг металобрухту.

В місті Черкаси на блок посту «Чигиринська», Державтоінспекторами ВДАІ Черкаського району був затриманий автомобіль «ВАЗ-211120», з причепом під керуванням 67-річного жителя Чигиринського району, який перевозив близько 300 кг металобрухту.

У водіїв на вантаж відповідних документів не було.
На місця подій були викликані слідчо-оперативні групи.
Зараз по цих фактах проводяться перевірки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x