Одарич розповів, що черкаські дороги ремонтуватимуть «з понеділка»

Одарич розповів, що черкаські дороги ремонтуватимуть «з понеділка»

Підготувати до кінця наступного тижня всі документи для оголошення тендеру на проведення робіт із ремонту вулиці Сурікова. Відповідне доручення дав сьогодні на вранішній нараді з керівниками структурних підрозділів міський голова Черкас Сергій Одарич профільному департаменту.

– До кінця наступного тижня мають бути подані всі документи на оголошення тендеру. Водночас, у вівторок чекатиму розроблену проектно-кошторисну документація, – сказав Сергій Одарич. – Завдання по цій вулиці поставлене ще чотири місяці тому. Попри відсутність на той час бюджету розвитку, ми знали, що цю вулицю треба ремонтувати, адже зараз там просто неможливо проїхати.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській міській раді.

Водночас, очільник міста обурився тим, що попри проведення місяць тому тендеру на придбання асфальту, роботи з ямкового ремонту доріг затягуються. На це перший заступник директора департаменту житлово-комунального комплексу повідомив, що «асфальтувати розпочнуть вже з понеділка».

Окрім цього, міський голова дав доручення якомога швидше завершити вже розпочаті роботи по вулиці Мендєлєєва та Козацькій. А ще – розробити остаточний варіант проекту з реконструкції вулиці Героїв Дніпра та мосту на проспекті Хіміків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x