Черкаські землевпорядники провели експертизу 489 комплектів документації

Черкаські землевпорядники провели експертизу 489 комплектів документації

З початку року фахівці Головного управління Держземагентства у Черкаській області провели експертизу 489 комплектів проектно-технічної документації, розробленої державними землевпорядними організаціями та іншими суб’єктами підприємницької діяльності. За результатами проведення державної експертизи 413 документацій оцінено позитивно, 76 – повернуто на доопрацювання розробникам. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ Держземагентства в Черкаській області.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 травня 2009 року № 526 «Про заходи щодо упорядкування видачі документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності» до переліку документів, що видаються виключно через дозвільні центри, включений висновок державної експертизи землевпорядної документації щодо об’єктів, які підлягають обов’язковій державній експертизі.

Наразі черкаські землевпорядники забезпечили підготовку та видачу 248 висновків через дозвільний центр Черкаської міської ради. Зокрема, цьогоріч спеціалісти надали 232 висновки щодо технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, 6 висновків технічної документації з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, 5 проектів землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населених пунктів та 5 проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x