Годувати худобу коноплями збирався житель Корсуня

Годувати худобу коноплями збирався житель Корсуня

44-річний корсунчанин зберігав в своєму будинку коноплю. За його словами, він її збирався додавати в їжу домашнім тваринам. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 309 Кримінального кодексу України.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

До оперативників Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції надійшла інформація, що один із жителів міста зберігає наркотики. При проведенні санкціонованого обшуку в будинку 44-річного місцевого жителя правоохоронці виявили 150 грам готового до вживання наркотичного засобу канабіс. Походження наркотичного засобу господар пояснити не зміг. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України в Черкаській області.

Як повідомив начальник Корсунь-Шевченківського районного відділу міліції Олексій Ващенко за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x