Біля могили бійця АТО в Білозір’ї висадили алею

Біля могили бійця АТО в Білозір’ї висадили алею

18 травня 2015 року у с. Білозір’я Черкаського району на місцевому кладовищі біля могили бійця-героя Національної гвардії України Віктора Єременка голова обласної ради Валентина Коваленко разом із сільським головою Володимиром Міцуком та представниками громади села висадили алею із туй і самшиту. Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

До слова, голова обласної ради й громада селища піклуються про могилу героя, постійно допомагають бабусі, яка виховувала Віктора Єременка. Раніше, на місці поховання, було встановлено пам’ятник із фотопортретом загиблого та зображенням тигра, адже Віктор мав позивний «Тигр» на фронті.

«Я вже близько п’яти років проживаю в Білозір’ї, це селище мені як рідне. Тож загибель Віктора сприймається як непоправна втрата близької людини, адже він до всього був ще й недалеким мені сусідом. Це була дуже світла і позитивна молода людина, завжди із посмішкою, привітний… Коли Віктор загинув, обласна рада активно долучилася до організації похорону; бабусі героя вручено відзнаку «За заслуги перед Черкащиною» та надано допомогу в розмірі 50 тисяч гривень з обласного бюджету. До речі, кошти, завдячуючи селищному голові Володимиру Міцуку, не були розтрачені дарма, а витрачені на ремонт і облаштування старенької хатини бабусі покійного… Ми з волонтерами також навідували бабусю Віктора Ганну Чубенко, передавали їй продукти харчування, засоби гігієни, за що завжди чуємо подяку від неї», – зауважила Валентина Коваленко та додала, що сьогоднішній захід і участь громади – це чергове свідчення, що люди не забувають своїх захисників-героїв і увічнюють пам’ять про них для майбутніх поколінь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x