Понад 60 юних дзюдоїстів змагалися в Чорнобаї

Понад 60 юних дзюдоїстів змагалися в Чорнобаї

16 травня 2015 року Чорнобаївському районному спорткомплексі пройшов турнір з боротьби дзюдо «Зірочки татамі» серед хлопців та дівчат 2002-2003 років народження, в якому взяли участь команди з Черкас, Сміли, Корсунь-Шевченківського, Чорнобаю, Великої Бурімки, Ірклієва, Малої Бурімки. Більше 60-ти юних дзюдоїстів взяли участь у турнірі та показали високу майстерність, добру фізичну підготовку та волю до перемоги. В результаті змагань у своїх вагових категоріях стали переможцями та посіли призові місця.

Про це «Нова Доба» дізналася в Чорнобаївській ОДА.

Переможці серед дівчат: до 28 кг – I місце виборола Аліна Марейчева з с. В. Бурімка, II місце у Юлії Рудь теж з с. В.Бурімка, III місце у Соні Захарченко – з с. М.Бурімк до 32 кг – I місце зайняла Юлія Танчак – с.Іркліїв; до 36 кг – I місце у Черкащанки Катерини Тупицької, II місце у Мирослави Драженко з с. В. Бурімка, III місце зайняли Ілона Гриценко з с. В.Бурімка та Анна Матюша з с.Іркліїв; до 40 кг – I місце посіла Олена Комашко – с. В.Бурімка; до 44 кг – I місце виборола Анжела Вовк – с. В.Бурімка; до 48 кг – I місце у Світлани Фадєєвої з села В. Бурімка; до 52 кг – I місце у Інни Луценко – с.В.Бурімка; +57кг I місце зайняла Каріна Ратайчук – В. Бурімка.

Переможці серед юнаків: до 26 кг – I місце виборов Денис Саюн з смт Чорнобай, II місце у Олександра Січкаря з міста Корсунь-Шевченківський, III місце у Андрія Провозюка з смт Чорнобай та Андрія Буйновського з міста Сміла; до 30 кг – I місце зайняв Денис Бочаров – з м. Корсунь-Шевченківський, II місце у Олександра Каленікова теж з м. Корсунь-Шевченківський, III місце посів Денис Ситник з м. Черкаси та Богдан Павленко з смт Чорнобай; до 34 кг – I місце виборов Владислав Бабич з с. В.Бурімка, II місце у В’ячеслава Квача – смт Чорнобай, III місце зайняв Антон Полубєхін з смт Чорнобай ; до до 38 кг – I місце посів Владислав Шулежко – місто Черкаси, II місце у Юрія Шепеля з с. Іркліїв, III місце розділили Юрій Гриценко – с. В.Бурімка та Ростислав Бутко – с. Іркліїв; до 42 кг – I місце зайняв Владислав Шулежко з міста Черкаси, II місце у Богдана Проценка з с.Іркліїв, III місце у Олександра Ільченка з смт Чорнобай, Євгенія Головатого з м. Корсунь-Шевченківський та Назара Тригуба з с. М.Бурімка; до 46 кг – I місце дісталось Владиславу Соломці з с. Іркліїв, II місце у Назара Котляренка з м. Корсунь-Шевченківськ, III місце зайнли Богдан Дорожко та Ігор Поіграй з с.В.Бурімка; до 55 кг – I місце у Ігоря Шила з с. Іркліїв; до 60 кг – I місце виборов Олег Бондар з с.В.Бурімка, II місце у Едуарда Галенка з с.Іркліїв; до 66 кг – I місце зайняв Владислав Крикун з с. В.Бурімка, до 73 кг – I місце у Євгена Слободян з с.В.Бурімка, II місце у Данила Дубини – м.Сміла; +73 кг – I місце посів Дмитро Оніщенко – м.Черкаси, II місце у Євгенія Білого – с. Іркліїв.
Понад 60 юних дзюдоїстів змагалися в Чорнобаї
Саме такі турніри, як «Зірочки татамі» виховують майбутніх олімпійців. Привітати юних дзюдоїстів з перемогою прийшли керівники районної, селищної влади та вдячні глядачі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x