Кам’янські юнаки намагалися викрасти бензин з підприємства

Кам’янські юнаки намагалися викрасти бензин з підприємства

Троє чоловіків намагалися викрасти бензин з території одного з сільськогосподарських підприємств Кам’янського району. Крадіїв затримано на місці вчинення злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 (Замах на злочин) та частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Кам’янського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що на територію місцевого сільськогосподарського підприємства проникли невідомі та намагаються викрасти пальне.
Про це «Нова Доба» дізналася в СГЗ УМВС у Черкаській області.

На місце події негайно прибули працівники міліції, які затримали зловмисників на місці вчинення кримінального правопорушення. Ними виявилися троє місцевих жителів, віком від 15 до 29 років.

В кабінеті слідчого крадії розповіли, що проникли на територію тракторної бригади з метою крадіжки металобрухту. Проте коли побачили, що на території підприємства зберігаються бочки з бензином, вирішили його викрасти. До приїзду правоохоронців крадії встигли наповнити 12 каністр по 20 літрів, проте завершити задумане їм завадили співробітники міліції.

Як повідомив начальник Кам’янського райвідділу міліції Сергій Водоп’янов, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 15 (Замах на злочин) та частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x